Verschillende soorten denim items die iedereen in zijn kast zou moeten hebben

Er gaat niets boven een goede jeans om je zelfverzekerd en stijlvol te voelen. In feite is denim een van de meest veelzijdige items in je garderobe. Je kunt hem voor vrijwel elke gelegenheid dragen, hem op en neer kleden en hem op een miljoen verschillende manieren stylen. In deze blogpost bespreken we de soorten denim die elke vrouw zou moeten hebben.

Dark wassing

Het eerste type denim dat iedereen zou moeten hebben is een donkere wassing. Donker gewassen jeans zijn perfect voor een avondje uit of voor als je je look wilt aankleden. Ze kunnen worden gecombineerd met een blazer en hakken voor een chique en verfijnde look, of met een t-shirt en sneakers voor een meer casual look.

Light wassing

Een ander type denim dat iedereen zou moeten hebben is een lichte wassing. Licht gewassen jeans zijn perfect voor de zomer of wanneer je een meer ontspannen look wilt bereiken. Je kunt ze combineren met een bloementop en sandalen voor een vrouwelijke en stijlvolle look, of met een t-shirt en sneakers voor een meer relaxte look.

Witte jeans

Witte jeans zijn ook onmisbaar in de garderobe van elke vrouw. Witte jeans zijn perfect voor de zomer en kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Je kunt ze combineren met een top met print en sleehakken voor een chique look, of met een t-shirt en sneakers voor een meer casual look.

Distressed jeans

Ook distressed jeans zijn een geweldige optie om in je garderobe te hebben. Je kunt ze omhoog of omlaag kleden en ze zijn perfect voor een edgy look. Je kunt ze combineren met een leren jasje en laarsjes voor een avondje uit, of met een t-shirt en platte schoenen voor een meer casual look.

Cropped jeans

Cropped jeans zijn een andere must-have in de kast van elke vrouw. Cropped jeans zijn perfect voor de lente en de zomer en kunnen op veel verschillende manieren worden gestyled. Je kunt ze combineren met een blouse en hakken voor een chique look, of met een t-shirt en sneakers voor een meer casual look.

 

Dit zijn de soorten denim die elke vrouw in haar kast moet hebben! Denim is zo’n veelzijdige kledingstukken die je op verschillende manieren kunt aankleden en stylen. Zorg er dus voor dat je al deze soorten denim in je kast hebt hangen, zodat je op elke gelegenheid voorbereid bent! Neem voor meer inspiratie een kijkje bij de jeans van gstar.

 

Bron: https://www.open32.nl/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *