Soorten jeans waarmee je er op je best uitziet

Fit jeans zijn een must-have in de garderobe van elke man. Ze zijn er in allerlei verschillende vormen en maten, dus het kan lastig zijn om te weten welk type voor jou geschikt is. In deze blogpost bespreken we verschillende soorten fit jeans waarmee je er op je best uitziet. We zullen het hebben over de verschillende pasvormen en stijlen, en je helpen uitzoeken welk type geschikt is voor jouw lichaamstype!

1. Slim fit jeans 

Slim fit jeans zijn dicht op het lichaam gesneden, waardoor ze ideaal zijn om je rondingen en spieren te laten zien. De taille loopt iets toe, waardoor een meer gestroomlijnd silhouet ontstaat dat je, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag kunt kleden.

2. Skinny fit jeans 

Skinny fit jeans zijn perfect voor mannen met slanke benen die hun figuur willen laten zien. Ze sluiten nauw aan bij je benen zonder te strak aan te voelen en zijn er in verschillende wassingen en stijlen

3. Jeans met rechte pijpen 

Jeans met rechte pijpen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat ze een klassieke look bieden die bij elke stijl past. Deze broek met middelhoge taille heeft een recht silhouet dat geen van beide is te strak of te los.

4. Relaxed fit jeans 

Relaxed fit jeans zijn gemaakt met meer stof dan skinny of slim fit jeans, waardoor ze losser en comfortabeler aanvoelen. Deze jeans met middelhoge taille heeft een taps toelopende beenopening die iets wijder is dan een jeans met rechte pijpen.

5. Bootcut jeans 

Bootcut jeans zijn ontworpen om te dragen met laarzen, maar kunnen er ook geweldig uitzien met sneakers of platte schoenen. Ze zijn recht gesneden vanaf de dij tot aan de knie en lopen onder de knie uit voor een lichte bootleg vorm

 

Ongeacht je lichaamstype of stijl, er is zeker een spijkerbroek die je goed staat. Houd deze soorten jeans in gedachten bij het winkelen voor de perfecte gstar denim waarmee je er op je best uitziet en je goed voelt!

 

Bron: https://www.open32.nl/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *