De leukste steden in Nederland om te shoppen

Na de Corona periode smachten we allemaal weer naar een fysiek shopdagje met vriendinnen. Maar waar in Nederland zijn nu de hipste kledingwinkels te vinden? Dit artikel geeft je de top 3 leukste steden om in Nederland te shoppen.

1. Amsterdam

Amsterdam is niet voor niets de hoofdstad van Nederland. Het heeft naast de prachtige charme van de gebouwen en grachten ook een enorm groot aanbod aan winkels. Als eerste hebben we de Kalverstraat, waar je alle grote ketens zoals H&M, Zara, Monki etc. vindt. Maar ook ontploft Amsterdam van de boetiekjes die je in de 9 straatjes vind of andere zijstraten. Amsterdam is ook een shopwalhalla voor de vintage liefhebbers onder ons. Het heeft dan ook de meeste vintage stores van heel Nederland. Vooral op het Waterlooplein vind je er een hoop.

2. Den Haag

Een andere goede shopstad is Den Haag. Den Haag zit naast gewone winkelstraten ook vol met shopping malls zoals Westfield Mall of the Netherlands, De Passage, Palace Promenade etc. Hier kun je heerlijk rondstruinen met je vriendinnen en kun je bij een van de vele horecamogelijkheden neerploffen om even bij te komen. Ook heeft Den Haag veel leuke boetiekjes.

3. Rotterdam

In Rotterdam kennen we natuurlijk allemaal de Koopgoot waar je heerlijk door kan rondlopen en een breed scala aan winkels vindt. Het heeft z’n eigen unieke sfeer en is ideaal voor een shopdagje. Ook heeft Rotterdam shopping centers zoals het Alexandrium shopping center en Central Plaza. Van designerkleding en accessoires tot lokaal handwerk en souvenirs, in Rotterdam vind je alles wat je nodig hebt.

Als je zin hebt in een shopdagje met je vriendinnen ben je in deze steden aan het volgende adres: Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. In Amsterdam vind je naast winkelstraten en boetiekjes ook een enorm scala aan vintage stores. Den Haag is de place to be voor shopping malls zoals depassage.nl of Westfield Mall of the Netherlands. En Rotterdam heeft zijn eigen unieke Koopgoot. Ik zeg plan dat dagje shoppen maar in!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *