De leukste kleding trends voor de winter van 2021

In de winter is het van belang om lekker warme kleding te dragen. Een mooie jas, stevige schoenen, lekkere warme truien en een spijkerbroek zijn bijvoorbeeld goed te combineren. Maar waar en wanneer kun je deze kleding het best kopen?

Een tip van onze redactie is om jouw winter collectie kleding te kopen met Black Friday. Het is eigenlijk zelfs beter om kleding in het begin van deze week te kopen. De week van Black Friday wordt ook wel eens “Black Week” genoemd. De reden waarom wij dit zeggen is omdat wij vaker hebben gezien dat de juiste maten uitverkocht kunnen zijn met Black Friday. Veel mensen komen dan leuke aanbiedingen tegen, maar kunnen deze dan niet meer in hun maat vinden.

Daarnaast heb je in het begin van de Black Week de mogelijkheid om je bestelling voor Black Friday binnen te krijgen. Stel dat je dan nog iets mist of wilt ruilen kun je dit nog op Black Friday kopen of retourneren voor een ander kledingstuk.

Black Friday in 2021 valt op vrijdag 26 november. Dit is altijd de 4e vrijdag van de maand, de dag na Thanksgiving. Als het niet lukt om alle aankopen op Black Friday of de Black Week dan is er nog wel een aaneensluitende dag met aantrekkelijke kortingen. De maandag na Black Week is altijd Cyber Monday. Deze dag staat voornamelijk in het teken van zoveel mogelijk “online aanbiedingen”.

De aanbiedingen met Black Friday & Cyber Monday zijn echter van toepassing op fysieke en online winkels. Door corona was dit in 2020 echter alleen bij online winkels. In 2021 is het nog niet zeker of deze trend wordt doorgetrokken door de versoepelde maatregelen. Het is in ieder geval zeker dat men weer volop kleding aanbiedingen kan verwachten bij de bekende kledingwinkels en webshops zoals Zara, H&M, Nike, Zalando, ASOS etc. Er zijn natuurlijk ook een aantal exclusieve merken die hier niet aan meedoen zoals Louis Vuitton & Hermes. Als je dit toch online tegenkomt moet je voor de zekerheid checken of dit wel echte merkkleding is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *